BULANCAK KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Ülkemizde uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik Bulancak İlce Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu, 27.11.2022 tarihinde N.A. , H.Y. ve Z.Ç. isimli şüpheli şahısların ikametlerinde adli..

BULANCAK KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Yayınlanma: Güncelleme: 212 views

Ülkemizde uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik Bulancak İlce Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu, 27.11.2022 tarihinde N.A. , H.Y. ve Z.Ç. isimli şüpheli şahısların ikametlerinde adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda yapılan aramalarda;

 

 

-138 Adet Lyrica 300 mg kapsül hap,

-24 Adet Galara 300 mg kapsül hap,

-111 Adet Perge 300mg kapsül hap,

-3 Adet Fişek olarak tabir edilen satışa hazır esrar maddesi,

-15000 TL, 750 Amerikan Doları ve 40 gram külçe altın,

-3 Adet hassas dijital terazi

-862 gram esrar maddesi,

-9–   Bir adet kahverengi renkli saksı içerisinde ekili kök kenevir bitkisi, ele geçirilerek el konulmuş olup N.A. , H.Y. ve Z.Ç. isimli şüpheli şahıslar yapılan çalışmalar sonucu aynı gün yakalanmıştır.

 

 

Yakalanan şüpheliler hakkında “ TCK.188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ile TCK.191 “Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak” suçlarından adli tahkikat başlatılmış ve gözaltına alınarak 27-28/11/2022 günü adli makamlara sevk edilen Şüpheli Z.Ç.  adli kontrol şartı ve yurt dışı çıkış yasağı tedbiri ile serbest bırakılmış, Şüpheli N.A. ve Şüpheli H.Y. tutuklanarak Giresun E Tipi Mapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 29.11.2022

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.