BULANCAK SAAT:12.00’DA EKREM ÇOŞKUN ET DÖNER’ DE BULUŞUYOR

EKREM COŞKUN ET DÖNER PRÖMİYER BULUŞMASI

BULANCAK SAAT:12.00’DA EKREM ÇOŞKUN ET DÖNER’ DE  BULUŞUYOR
Yayınlanma: Güncelleme: 693 views

Ordu ve Giresun ilinden sonra şimdi de ilçemiz Bulancak’ta açılacak olan işletme resmi açılış öncesinde ilk sunumunu 05 ARALIK 2022 Pazartesi günü saat: 12.00′ da halkın beğenisine ve lezzetine sunacaklarını açıkladılar.

 

 

Bu güzel ve adeta sanat niteliğinde ki sunum prömiyer gecesi gibi olacak. İlçemizde ilk iş günü olacak olan işletmenin bölge halkıyla buluşmasını ve bu özel günü saat: 12.00’da sosyal medya aracılığı ile BULANCAK HABER olarak ta bizde sizler için canlı olarak sunacağız.

 

 

İşletme sahibi Yavuz Şavaşkan müteşebbiz iş insanı BULANCAK HABER canlı yayınında “Karadeniz’de ilk Ordu Ünye’de, sonra Giresun merkez de ve şimdi de Bulancak ilçesinde 376 şubesini açarak lezzet buluşmasına tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi

 

 

Ekrem Çoşkun Et Döner resmi açılış öncesi de bölge halkına lezzetini tanıştırmak ve görsel olarak açılış sunumunu BULANCAK HABER aracılığı ile sosyal medya alanında ilan etti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.