BULANCAKLI ESNAF MAHALLEDEKİ KEDİLERE SAHİP ÇIKIYOR.

Giresun Bulancak İlçesi’nde esnaflık yapan Ahmet Kara, sokak kedilere sahip çıkıyor. Kedileri doyurmayı görev edinen Kara, kapalı olduğu günlerde bile gelerek onları beslediğini söyledi.         Bulancak İlçesi’nde..

BULANCAKLI ESNAF MAHALLEDEKİ KEDİLERE SAHİP ÇIKIYOR.
Yayınlanma: Güncelleme: 176 views

Giresun Bulancak İlçesi’nde esnaflık yapan Ahmet Kara, sokak kedilere sahip çıkıyor. Kedileri doyurmayı görev edinen Kara, kapalı olduğu günlerde bile gelerek onları beslediğini söyledi.

 

 

 

 

Bulancak İlçesi’nde Özen Kitap ve Kırtasiye işletmeciliği yapan Ahmet Kara, mahalledeki kedilere sahip çıktığı objektiflerimize böyle yansıdı. İlçede tanına ve hayırseverliğiyle de sayılan değer gören Kara’nın hayvan sever ruhuyla kedilere mama alarak onları günde iki defa besleğine tanık olduk.

 

 

 

Kara, işletmesinin karşısında ki mekruh bir evin ve aralığında her geçen gün sayısı artan kedileri haftanın her günü beslemeyi ihmal etmiyor. Mama veremediği zamanlar huzursuz olduğunu dile getiren Kara, kapalı olduğu günlerde bile gelerek kedileri beslediği öğrenildi.

 

 

 

 

Kara, “İşletmemin önünde 5 tane kedi besliyorum. Her gün imkânlar doğrultusunda beslemeye çalışıyorum. Doğduğu günden bu güne takip ettiğim kedilere bana bende onlarla alıştık. Yavaş yavaş evcilleşiyorlar. Kapalı olduğum günlerde, geldiğim günler mamalarını ihmal etmiyoruz. Alıştık birbirimize 1 gün beslemesem huzursuz oluyorum. Evde yediğimiz yemeklerden getiriyoruz. Onlara imkanlar doğrultusunda mama alıyoruz. Şayet onları beslemek ve onlara bir kap yemek vermek isteyenler Özen Kitap Kırtasiye arasında ki alana mama bırakabilirler” dedi.

 

 

 

 

Özen Kitap Kırtasiye işletmesini sabah kepenklerini açarken görüntülediğimiz ve içimizi ısıtan bu durum karşında özellikle sokak hayvanlarına sahip çıkan ve onları besleyen Ahmet Kara’yı tebrik ediyoruz. Yaptığı bu güzel sahiplenmeye herkesin imkânları doğrultusunda işyerlerinin önüne ya da evlerinin önüne mama veya su bırakmalarını istiyoruz. Onlar ki, bizim sokaklardaki canımız, dostumuz.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.