Yayınlanma:

BULANCAK’TA 18 MART COŞKUSU!

Bulancak ilçe programı 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bulancak Cumhuriyet Meydanı, tarih kokan bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, Bulancak ilçe programı 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yoğun katılımıyla başladı ve coşkuyla tamamlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda milli ruhla dolu bir güne başlandı. Program, Atatürk büstüne çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Hemen ardından günün anlam ve önemine binaen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş İrem Avcı’nın konuşmaları ile devam etti. Katılımcılar, Çanakkale Zaferi’nin önemini ve şehitlerin anlamını bir kez daha yüreklerinde hissettiler.

Bulancak ilçe programı 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sunduğu program İmam Hatip Ortaokulu Konferans salonun da devam etti.

Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda ki Programa Bulancak kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Özel Harekât Tabur Komutanı Binbaşı Oğuz Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve daire amirlerini katıldılar.

19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sunduğu program İmam Hatip Ortaokulu Konferans salonun büyük bir beğeni ile izlendi. İlçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Bulancak kaymakamı Ünal Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Ersin Erkut, Özel Harekât Tabur Komutanı Binbaşı Oğuz Yalçın , Hakim Simge Merve Akyüz ile Hakim Seval Yiğit tarafından belgeleri sunuldu.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.