BULANCAK’TA  ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ PROVA SINAVI FIRSATI!

Bulancak Uğur Kursu ve Bulancak Belediyesi İşbirliğiyle ücretsiz “PROVA SINAVI” düzenleniyor!

BULANCAK’TA  ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ PROVA SINAVI FIRSATI!
Yayınlanma: Güncelleme: 275 views

Bulancak Uğur Kursu ve Bulancak Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan ücretsiz prova sınavı, öğrencilere eşsiz bir fırsat sunuyor. 25-26 Mayıs tarihlerinde Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nda gerçekleşecek sınav, 11. sınıf, 12. sınıf ve tüm mezun grubu öğrencilerine açık olacak.

Sınav, katılımcılara hem deneyim kazanma hem de kendi seviyelerini değerlendirme imkanı sunacak. Üstelik sınava katilim tamamen ücretsiz olacak. Katılmak isteyen öğrencilerin 6-22 Mayıs tarihleri arasında Bulancak Uğur Kursu’na başvurmaları gerekmektedir.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın eğitime olan desteği ve katkısı büyük takdir topluyor. Eğitimde fırsat eşitliği ve başarıya destek anlamında yapılan bu işbirliği, gençlerin geleceği için önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor.

Ücretsiz YKS prova sınavı, öğrencilere eşsiz bir fırsat sunuyor. Bulancak Uğur Kurs Müdürü Havanur Dervişoğlu ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “YKS öncesinde gençlerimizin eğitim ve başarı yolculuğunda destek olmak adına birebir YKS formatında yapılan bu organizasyona tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz” dediler.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.