CAN AKENGİN ‘İN YAŞAMININ GİZLİ YÖNLERİNE İLİŞKİN İPUÇLARI

 27 Aralık 2022 Salı günü saat:14.00’da Belgelerle Can Akengin/Bütün Eserleri tanıtım toplantısı yapılacak.

CAN AKENGİN ‘İN YAŞAMININ GİZLİ YÖNLERİNE İLİŞKİN İPUÇLARI
Yayınlanma: Güncelleme: 570 views

Giresunlu şair Can Akengin hakkında yazılan bu kitap Yeşilgiresun gazetesi arşivi,  Milli Kütüphane, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Hakkı Tarık Us Koleksiyonu ve kişisel arşivlerde bulunan Can Akengin ‘in yazı ve şiirlerini içeriyor.

 

Bu zaman kadar daha önce yayınlanan kitaplarına girmemiş olan birçok eserin bu tanıtımı yapılacak olan kitapta yer alacağı vurgulandı.

 

 

Ayrıca Can Akengin ‘in yakınlarından, tanıyanlardan ve hakkında yazılanlardan başka resmi belgelere dayanılarak bugüne kadar bilinmeyen veya unutulmuş önemli bilgiler de kitapta yer aldığı belirtildi.

Özellikle satır aralarında verilen bilgilerden Can Akengin ‘in yaşamının gizli yönlerine ilişkin ipuçları da bu kitapta gün yüzüne çıkacağı büyük bir heyecanla beklendiği öğrenildi.

Öte yandan bu unutulmaz eserin tanıtım toplantısını 27 Aralık 2022 Salı günü saat:14.00’da BULANCAK HABER sosyal medya alanında canlı olarak Mehmet Yaşar’ın özel dış mekan çekimlerin de yer vereceğ i açıklandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.