ÇANDIRSPOR TRANSFERLERE HIZ VERDİ

Başkan Çakır, transfer çalışmalarının son ana kadar devam edeceği belirtildi.

ÇANDIRSPOR TRANSFERLERE HIZ VERDİ
Yayınlanma: Güncelleme: 339 views

Çandırspor Kulüp Başkanı Ünal Çakır geçen hafta içinde bulancakhaber.com.tr İnternet gazetemize açıklamalarda bulunmuş ve özellikle Giresun’daki çocukların ve gençlerin spor yapmasını sağlayacaklarını duyurmuştu.

 

İşte tamda bu doğrultuda ve bu uğurda Çandırspor olarak santrafor, sol acık, orta saha oyuncularını bünyesine kattıkları açıkladılar. Kulüp Başkanı Çakır, “sorumluluklarımızı biliyoruz. Tüm ekip olarak üzerimize düşen görevlerimizi yerine getirmek için gerekli olan transferleri yaptık” dedi.

 

 

Çandırspor Kulübü Pirazizspor’da oynayan santrafor  Şükrü kahveci, Bursa Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden sol acık Hüseyin Erhan, Bulancakspor’dan orta saha oyuncusu İlhan Emre Öner, geçen sene Dariköyspor’da oynayan eski takım arkadaşımız oyuncumuz Hasan Altun’u transfer ederek daha güçlü bir şekilde sahalara çıkacaklarını duyurdular.

 

Öte yandan eski oyuncularımızdan kaleci Doğan Altun, Alim Sinan ve Sezer Musul ile anlaşmaya varıldığını vurgulayan Başkan Çakır, transfer çalışmalarının son ana kadar devam edeceği belirtildi.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.