DAYATILAN DEĞİL, YAŞATILAN BİR BULANCAK İSTİYORUZ.

Bulancak Atatürk Caddesi araç trafiğine kapalı? Cumhuriyet Meydanı yaya trafiğine kapalı? İskele Caddesi araç trafiğine kapalı? Hacı Hazı Meydanı giriş araç trafiğine kapalı?…

DAYATILAN DEĞİL, YAŞATILAN BİR BULANCAK İSTİYORUZ.
Yayınlanma: Güncelleme: 299 views

Bulancak sahipsiz mi? dedirten görüntüler bu kadar da olmaz dedirtti.

 

 

Elbette bu çalışma yapılacak ve elbette kimi yerler ve kim yollar kapatılacak. Ama bir gerçek var ki, ana giriş olan ve stratejik ve olmazsa olmaz diyebileceğimiz alanlarda kontrollü ve sürekli açık olması gereken alanlar ve yollar mutlaka açık tutulmalıdır. Özel bir koruma ve kollama şeklinde gerekiyorsa gece geç saatlerde bu çalışmalar veya yol kapatılmaları yapılmalı ve çalıştırılmalıdır.

 

 

Evet, bu şekilde 4-5 iş gününde bu çalışmayı hızlıca bitirebilirsiniz. Ama şu da bilinmelidir ki, bu şehirde, bu ilçede yaşayan insanlara dayatma yaparak çözüm değil, kaliteli ve yol göstererek hizmet yapılması gerekmektedir.

 

 

 

Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. Kimsenin çalışma saatlerini belirleme yetkimiz yok.

 

 

Fakat Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nı çay ocaklarının meydanı kendi bahçesi gibi bu kadar hoyratça kullanmasına da sessiz kalamayız, kalmamalıyız. Diğer esnafların bu duruma sessiz kalışını da bir türlü anlayamıyorum.

 

 

Ayrıca kimsenin İlçenin tek girişi olan ve ara yollara bağlantısı bulunan Atatürk Caddesini bu kadar ehli keyif kullanmasına razı duramayız.

 

 

Tüm bunlar yaşanırken birde Milli Mücadele Kahramanı Meydanına giden ilçe girişi niteliği taşıyan hatta birçok cadde ve sokak yollarının çıkış veya giriş noktası olan BULANCAK GİRESUN DOLMUŞ durağının olduğu yolun saksılarla kapatılmasının bir izahı olmalıdır.

 

 

Bu kadar mı sahipsiziz.

 

 

Nasıl bir zihniyet ki bu yaşanılan zulmü görmüyor,

 

 

Bu arada İskele Caddesi’nin Fatih Caddesi ile yanı sahil yoluna AÇILMAMASINI’da bir türlü anlayamıyorum.

 

 

DAYATILAN DEĞİL YAŞATILAN BİR BULANCAK İSTİYORUZ.

 

İşte bu yüzden İDEALİST ve VİZYON sahibi yöneticilerin düşüncesiyle yönetilmelidir ilçemiz. Biraz empati kursanız çözüme ulaşacaksınız.

Bilinmelidir ki, BULANCAK SAHİPSİZ DEĞİLDİR.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.