Yayınlanma:

DP GİRESUN VE PİRAZİZ BELEDİYE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Piraziz ve Giresun Belediye başkanlarını açıkladı. Bulancak Haber’de canlı yayın yaparak tanıklık etti. Demokrat Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Giresun Belediye Başkan..

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Piraziz ve Giresun Belediye başkanlarını açıkladı. Bulancak Haber’de canlı yayın yaparak tanıklık etti.

Demokrat Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Giresun Belediye Başkan adayı İbrahim Ünye, Piraziz Belediye Başkan adayı Şafak Şenel olarak açıkladı. Bu önemli açıklama, Bulancak Haber’in dış mekân çekimleri ile gerçekleşti.

Enginyurt, yaptığı açıklamada her iki adayın da bölgenin ihtiyaçlarına uygun projelerle donanmış olduğunu belirterek, şehirlerin gelişimi ve refahı için ellerinden geleni yapacaklarına inandığını dile getirdi.

Bulancak Haber’in dış mekân canlı yayın ile gerçekleşen bu açıklama, bölge halkı ve siyasetçiler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Demokrat Parti’nin Piraziz ve Giresun’daki belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle birlikte yerel seçim atmosferi daha da hareketlenirken, adaylar da projelerini vatandaşlarla paylaşmaya hazırlanıyor.

Öte yandan Demokrat Partisi Giresun Belediye Başkan adayının önümüzde ki günlerde bu duyuruyu basın önünde gerçekleştireceğini belirtirken, DP Piraziz Belediye Başkan adayı Şafak Şenel ’in 15 Şubat 2024 Perşembe günü Babasının ismini taşıyan Piraziz Hasan Şenel Parkı’nda Piraziz Belediye Başkan Adayı olduğunu açıklayacağı öğrenildi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.