DR. HASAN ULAŞ DİZDAR’IN BAŞARILARLA DOLU KARİYER YOLCULUĞU

Dr. Hasan Ulaş Dizdar’ın mesleki başarıları ve ailesiyle olan güçlü bağları, onu sadece başarılı bir doktor değil, aynı zamanda sevgi dolu ve değerli bir insan olarak da öne çıkardı.

DR. HASAN ULAŞ DİZDAR’IN BAŞARILARLA DOLU KARİYER YOLCULUĞU
Yayınlanma: Güncelleme: 368 views

Dr. Hasan Ulaş Dizdar, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra doktorluk mesleğine adım attı. Mezuniyetinin ardından, Bulancak Devlet Hastanesi’nde 10 ay boyunca görev yaptı. Bu süreçte, özverili çalışmaları ve hastalarına olan ilgisiyle hastane ve çevresinde sevilen bir isim haline geldi.

Son 2 aydır Kuzey Irak’ta görevlendirilen Dr. Dizdar, burada da mesleğini başarıyla sürdürdü. Kuzey Irak’taki görev süresi boyunca, tıbbi bilgi ve becerilerini daha da geliştirerek, bu zorlu bölgede sağlık hizmetlerine katkıda bulundu. Dr. Dizdar, görevini tamamladıktan sonra Bulancak Devlet Hastanesi’ne geri döndü.

Görevine döner dönmez, Bulancak’ta çok sevdiği aile büyükleri olan Yaşar ailesini ziyaret etti. Emekli öğretmen ve eğitimci Ferhan Dizdar ile Estaş Sürücü eski Müdürü Kazım Dizdar’ın oğlu olan Dr. Dizdar, Nazmi, Ruhi, Kutsi ve Mehmet Yaşar ile Ekin Tarım Eczanesi önünde buluşarak hoş bir sohbet gerçekleştirdi ve hasret giderdi. Bu buluşma, Dr. Dizdar ve Yaşar ailesi için anlamlı ve unutulmaz anılarla dolu bir zaman dilimi oldu.

Kuzey Irak’ta görev yaptığı süre boyunca eğitim ve mesleki gelişim çalışmalarına da devam eden Dr. Dizdar, buradaki deneyimlerini ve bilgisini daha da artırdı. Kuzey Irak’taki görevinden dönmesinin ardından, kariyerine 9 Eylül Üniversitesi Göğüs Cerrahisi bölümünde asistan olarak devam edeceğini açıkladı. Bu yeni görev, Dr. Dizdar’ın kariyerinde önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yaşar ailesi, Dr. Dizdar’ın Bulancak Devlet Hastanesi’ndeki ve yeni görev yerindeki başarılarını dileyerek desteklerini iletti. Bu destek ve sevgi dolu buluşma, hem Dr. Dizdar hem de Yaşar ailesi için büyük bir moral kaynağı oldu.

Dr. Hasan Ulaş Dizdar’ın mesleki başarıları ve ailesiyle olan güçlü bağları, onu sadece başarılı bir doktor değil, aynı zamanda sevgi dolu ve değerli bir insan olarak da öne çıkardı. Bulancak Devlet Hastanesi ve 9 Eylül Üniversitesi Göğüs Cerrahisi bölümündeki görevlerinde Dr. Dizdar’a başarılar diliyor, Yaşar ailesi ile birlikte geçirdiği güzel zamanların devamını temenni ediyoruz.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.