Yayınlanma:

EDS; HAYAT PAHALILIĞI VE EMEKLİ ZAMLARI

BULANCAK EDS ŞUBESİ MİTİNGDE DARAĞAÇI KURARAK TEMSİLİ İNFAZ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Giresun Emekliler Dayanışma Sendikası ilk olarak 26. 02,2024 Pazartesi günü Giresun’ da 1200 el ilanı dağıtarak saat: 13.30′ da Atapark’ ta basın açıklaması yaptı.

Hemen ardından aynı şekilde 27.02.2024 Salı günü saat:13.00’da Bulancak’ ta 1000 el ilanı dağıtarak,13.30′ da Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda EDS Bulancak Şubesi basın açıklaması gerçekleştirdi.

Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda bir ilk gerçekleşerek EDS Bulancak Şubesi tarafından Giresun mitinginde olduğu gibi darağacı kurularak temsili bir infaz gerçekleştirildi.

Giresun Emekliler Dayanışma Sendikası Bulancak Şubesi aynı şekilde 29.02.2024 Perşembe Günü Piraziz’ de 600 el ilanı dağıtarak, saat: 13.30′ da Piraziz Hasan Şenel Parkı’nda “Hayat Pahalılığı ve Emekli Zamları” ile ilgili basın açıklamasına devam edeceğini açıkladı.

Öte yandan Bulancak ilçesinde gerçekleşen EDS’nin mitinginde siyasi parti ilçe başkanları ve Belediye Başkan adaylarının da katıldığı görüldü.

 

Bulancak’ta gerçekleşen Basın açıklamsını İnternet Gazetemizde yayınlareken interaktif yayın yapan BULANCAK HABER’de canlı olarak siz değerli takipcilerimizi sunuyoruz. Aynı şekilde Piraziz Hasan Şenel Parkı’nda “Hayat Pahalılığı ve Emekli Zamları” ile ilgili basın açıklamasına da 29.02.2024 Perşembe günü saat: 13.30′ da  canlı olarak sunacağımız belirtiriz.

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.