EN BÜYÜK İLÇENİN EN BÜYÜK MAHALLE MUHTAR ADAYI

Giresun en büyük ilçesi Bulancak’ta, ilçenin en Büyük Mahalle Muhtar adayı belli oldu.

EN BÜYÜK İLÇENİN EN BÜYÜK MAHALLE MUHTAR ADAYI
Yayınlanma: Güncelleme: 678 views

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlerdir.

Seçim sonucunda Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Belediye Meclisi Üyesi, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Muhtarlar ile İhtiyar Heyetleri belirlenecektir.

Tam da bu kapsamda Bulancak’ta ilk Muhtar Adaylığını açıklayan ve bu konuda Sosyal Medya alanında canlı yayın yapan BULANCAK HABER’ in ilk konuğu İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Akkaya oldu.

 

 

Giresun’un en büyük ilçesi olan, Bulancak ilçesinin en büyük Mahallesi İhsaniye Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Ümit Akkaya ilk canlı yayın programını Mehmet Yaşar ile gerçekleştirecek.

 

BULANCAK HABER ve bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni olarak kendisini geçen hafta 13 Temmuz 2023 Perşembe günü ziyaret ettiğimiz ilçemizin, hatta bölgemizin ilk “NE ALIRSAN 1 LİRA” şimdiler de ise HIRDAVAT AVM olarak Mağazalarının öncüsü Ümit Akkaya Bulancak İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu canlı yayında açıklayacak.

 

Moderatörlüğünü Mehmet Yaşar’ın yapacağı Canlı Yayın açıklaması 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü Saat 18.00’da Facebook- Facebook Live- YouTube-Instagram-bulancakhaber.net- Twitter bulancakhaber.com.tr olmak üzere 7 Sosyal Medya alanında canlı olarak siz değerli takipçilerimizle buluşturacağız.

 

 

Bölgemizde ilk Muhtar adayı olarak canlı yayına çıkacak olan ilçemizin sevilen ve sayılan şahsiyeti Ümit Akkaya ve Mehmet Yaşar’ın 2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlerde karşılıklı ilk sohbet ile ekranlarda yerini alacaklar.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.