ERTAN ÖZGEN; “BULANCAK SENİNLE GURUR DUYUYOR”

Son dönemde ihracat pazarlarında önemli başarılara imza atan Samsun’un Bafra İlçesi’nde faaliyet gösteren Pak Un, üretim kapasitesini her geçen gün artırmaya devem ediyor.

 

ERTAN ÖZGEN; “BULANCAK SENİNLE GURUR DUYUYOR”
Yayınlanma: Güncelleme: 1.081 views

Ülkemizde son dönemde ihracat pazarlarında önemli başarılara imza atan ve her geçen gün büyüyerek ihracat ve iç piyasa satışlarını hızlandıran Pak Un üçüncü üretim fabrikasını hayata geçiriyor.

 

Daha önce Tekirdağ-Çorlu’da faaliyet gösteren Başak Un Firmasını alarak üretimini artıran Pak Un üçüncü üretim tesisi için yatırım kararı aldığını açıkladı.

 

Pak un İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su aynı zamanda Giresun Bulancaklı Ertan Özgen, Pak Un ’un üçüncü Fabrikasının müjdesini verdi.

 

Tekirdağ Çorlu da Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak adına ihracat planlı bir fabrika yapma kararı aldıklarını belirten Özgen, bu fabrikanın günlük kapasitesinin 700 ton olacağını şuan itibariyle fabrika binasının inşaatının bittiğini kaydetti.

 

 

Pak Un İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Ertan Özgen;son teknolojik gelişmeler ışığında fabrikayı donatacaklarını, bina inşaatının ardından makina parkurunun yerleştirileceğini, yeni tesisin ülkeye hayırlı olmasını diledi. En kısa sürede üretime geçmek için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini” açıkladı.

 

Kaynak: https://magazinebbm.com/tr/blog/pak-un-ucuncu-un-fabrikasn-corluya-kuruyor-2503

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.