Yayınlanma:

EV ALMA KOMŞU AL

Yalnız yaşayan yaşlı insandan ses alamayan komşusu ve mahalle sakinleri endişe ve panik içinde yetkililerden yardım istedi.

Mahalle sakinleri, uzun süredir tanıdıkları yalnız yaşayan yaşlı adamdan ses alamayınca endişe ve panik içerisine girdi. Edindiğimiz bilgiler içerisinde 85 yaşlarında olduğu öğrenilen H.K’nın evinden günlerdir herhangi bir ses gelmemesi üzerine, komşusu tarafından yetkililere haber verildiği öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, kapıyı çalmalarına rağmen cevap alamayınca, İtfaiye merdiveni ile evin açık penceresinden içeriye girdi. Evde yapılan aramada H.K’nın evin holünde yerde yattığı, sağlık durumunun iyi olduğu, bilincinin açık ama sesini duyuramadığı belirlendi.

Komşusunun H.K’nın sağlığına kavuştuğunu öğrenince derin bir nefes aldı ve rahatladı. Ancak, böyle durumların tekrar yaşanmaması için komşuluk ilişkilerinin daha da güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Yetkililer, benzer durumlarla karşılaşanların hemen yetkililere haber vermesini ve komşularının güvenliğini sağlamak için birbirlerine yardım etmelerini tavsiye etti.

Öte yandan durumdan haberdar olan ve hemen olay yerine gelen Bulancak Mahallesi Kemal İncüvez ’in mahalle sınırları içinde yalnız yaşayan ve evinde bir tas sıcak çorba pişiremeyecek olan insanların bu duruma düşmemesi için “HEPİMİZ BİRBİRİMİZDEN SORUMLUYUZ” diyerek komşularına teşekkür ettiği öğrenildi.

Diğer taraftan olayı haber alan İnternet gazetemiz ve İnteraktif yayın yapan BULANCAK HABER Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar olay yerinde canlı yayın yaparak duyarlı olmamızı ve H.K’nın yalnızlığının trajedisini bir ders alınması gerektiğini vurguladı. EV ALMA KOMŞU AL

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.