“FINDIK ÜRETİCİSİNİN SESİNİ DUYUYORUZ, DUYURUYORUZ”

“TÜM BULANCAK HALKINI FINDIK MİTİNGİNE BEKLİYORUZ”

“FINDIK ÜRETİCİSİNİN SESİNİ DUYUYORUZ, DUYURUYORUZ”
Yayınlanma: Güncelleme: 77 views

CHP Bulancak İlçe Başkanı Yakup Karakaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2 Ağustos Cuma günü Giresun’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan Fındık Mitingi için odaları ziyaret ederek davette bulundular.

İlçe Başkanı Karakaya’nın öncülüğünde yapılan ziyarette CHP Bulancak heyeti; Bulancak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çağlayan, Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay ve Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın’ı ziyaret etti.

Başkan Karakaya ziyaretlerde Fındığın, Bulancak ve Karadeniz Bölgesi için önemini vurgulayarak tüm oda üyelerini 2 Ağustos Cuma günü saat 14:00’da Giresun Atatürk Meydanı’nda yapılacak olan mitinge davet etti.

Fındık üreticisi olan ve olmayan tüm vatandaşlarımızın Fındık Mitinge gelerek destek vermelerinin çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Karakaya, “Fındık bizim için en önemli geçim kaynağıdır. Halkımız düğün dernek yaparken her şeyini fındığa endeksleyerek yapmaktadır. Okula başlayacak çocuğuna alış-veriş yaparken ödemesini fındıktan sonra vermektedir. Fındık üreticisi olan ve olmayan tüm halkımızı yapacağımız mitinge bekliyoruz. Fındığımız değer bulsun ki hem üreticimiz hem de bölge halkımız bu ekonomik zorluklarla mücadele ederken rahat bir nefes alabilsin. 22 Yıllık AKP iktidarında gereken değeri görmeyen fındığımız için Cuma günü alanları dolduracağız. Fındığın başkenti Giresun’da ‘FINDIK MİTİNGİ’ yaparak sesimizi iktidara duyuracağız.” İfadelerini kullandı.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.