Yayınlanma:

GAZETECİ DUYARLI VE TOPLUMUN ÖNÜNDE OLMALI. GAZETECİ İNCİ ZERE GİBİ 

Bulancak Son Söz Gazetesi İmtiyaz sahibi Gazeteci İnci Zere’nin haykırışları ile duyuruldu.

Giresun Belediyesi ve Bulancak Belediyesinin araç ve personel desteği verdiği çevreciler hafta sonu Bektaş’ ta çöp operasyonu yaptı.

 

Giresun Bulancak ilçesinde geçen hafta içinde Bektaş yaylasında bir ineğin yaylada çöp poşetinde bırakılan karpuz kabuklarını yerken boğularak ölmesi ilçemizde ve bölgemizde infial uyandırdı.

 

 

Bu üzücü haberi ve görüntülerini Bulancak Son Söz Gazetesi İmtiyaz sahibi Gazeteci İnci Zere’nin haykırışları ile duyuruldu.

Gazeteci İnci Zere, bu durum karşısında ihmali olanları ve ineğin öldüğü bölge ve yörede çöp temizliği yapmak için doğaseverlere çağrı yaptı. Çağrısı karşısında hafta sonu gidilen çöp toplama programı gönüllülerin ve duyarlı olanların katılımı ile tamamlandı.

 

Gazeteci İnci Zere hafta sonu gerçekleşen programda bir açıklama yaptı. Zere, ” Çöp ve servis aracı talebimize duyarlılık gösteren Giresun Belediye Başkanı Sayın Aytekin Şenlikoğlu, Temizlik İşleri Şefi Sayın Murat Öztürk’ ü görevlendirdi. Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Emrullah Guguk da bize servis aracı tahsis etti. Bulancak’tan duyarlı hemşerilerimiz Halil Yeşiltepe, Ertan Zere, Muhittin Koç, Dursun Karahasan, Ercan Yılmaz, Yurdal Öztürk de temizlik araç- gereç ve ihtiyaçlarımız için yardımcı oldular. Böylece kafile olarak pazar sabahı yola çıktık ve hep birlikte Bektaş Yaylası’nın çeşitli bölgelerinde çöp temizliği operasyonu yaptık. Doğaseverler olarak buradan, Giresun ve Bulancak belediyeleri başta olmak üzere destek veren, katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Halkımıza da yaylalara çıktıklarında piknik yaptıktan sonra çöplerini bırakmamaları çağrısı yapıyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.