Yayınlanma:

GÄ°RESUN BULANCAK Ä°LÇESÄ°’NDE KUYUMCU SOYGUNU

Giresun’un Bulancak ilçesinde bugün öğle saatlerinde Åžemsettin Caddesi’nde meydana gelen kuyumcu soygunu büyük paniÄŸe neden oldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, silahlı bir grup, pompalı tüfeklerle donanmış ÅŸekilde kuyumcu dükkanına baskın..

Giresun’un Bulancak ilçesinde bugün öğle saatlerinde Åžemsettin Caddesi’nde meydana gelen kuyumcu soygunu büyük paniÄŸe neden oldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, silahlı bir grup, pompalı tüfeklerle donanmış ÅŸekilde kuyumcu dükkanına baskın düzenledi.

 

Soyguncular, iş yerine girmelerinin ardından çalışanı etkisiz hale getirerek çaldıkları altınları alarak kaçmaya çalıştı. Olayın ardından bölgeye hızla sevk edilen polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

 

Åžemsettin Caddesi’nde bulunan iÅŸ yerlerinin güvenlik kameraları, soygun anını kaydetmiÅŸ olup, polis bu kayıtları incelemeye aldı. Ä°lçe genelinde güvenlik önlemleri artırılırken, polis ekipleri kaçan soyguncuların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Öte yandan Bulancak kaymakamı Ãœnal Koç’un yaptığı açıklama da ise ÅŸu ÅŸekilde açıklamada bulunuldu. Kaymakam Koç, “Bulancak ilçemizde yaÅŸanan saat 11.19 civarında 2 kiÅŸi tarafından gasbedilen taksi ile merkezdeki bir kuyumcuda soygun gerçekleÅŸtirildiÄŸini öğrendik. Olay yerinden kaçan 3 kiÅŸinin taksiyi bırakıp kaçtığı, ÅŸu an itibarıyla tüm polis ve jandarma ekiplerimiz Valimizin talimatıyla arama ve tarama faaliyetlerini sürdürdüğünü, can kaybının olmadığı ve en kısa zamanda onları yakalayacağız” dedi.

 

Son olarak ta Bulancak kaymakamı Ünal Koç,  gasbedilen araç sürücüsünün, taksi şoförünün durumunun iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.