GİRESUN BULANCAK’TAN GURURLANDIRAN BAŞARI

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Türkiye İkincisi Oldu!

GİRESUN BULANCAK’TAN GURURLANDIRAN BAŞARI
Yayınlanma: Güncelleme: 548 views

Selçuk Sekban: “sporcularımızın gösterdiği büyük başarıya destek veren herkese teşekkür ediyorum”

Giresun’un Bulancak ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu’nun sporcuları, okul sporları voleybol küçükler müsabakasında Türkiye ikincisi oldu. Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada elde ettikleri ikincilikle büyük bir başarıya imza attılar. Okulun beden eğitimi öğretmeni Selçuk Sekban, sporcularının bu muhteşem başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Sezon boyunca yoğun antrenmanlar ve azimle çalışan Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu’nun sporcuları, Türkiye genelinde düzenlenen bir yarışmada ikincilik elde ederek Giresun’u gururlandırdılar. Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Sekban, sporcuların gösterdiği performanstan dolayı duyduğu mutluluğu ve teşekkürlerini şu sözlerle ifade etti:

Sekban, “Bugün, Giresun Bulancak’ı ve okulumuzu gururlandıran bir başarıya imza attık. Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu’nun sporcuları, Türkiye genelinde düzenlenen bir yarışmada ikincilik elde ederek bizlere büyük bir mutluluk yaşattılar. Bu önemli başarıda destek veren, heyecanımıza ortak olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Sporcularımızı gösterdikleri bu büyük başarılarından dolayı kocaman öpüyorum.” dedi.

Giresun’un genç sporcuları, elde ettikleri bu başarıyla sadece kendi okullarını değil, aynı zamanda ilçelerini ve şehrini de gururlandırdılar. Başarılarına yenilerini eklemek için gelecek yarışmalara daha da hazırlıklı bir şekilde ilerleyecek olan sporcular, Giresun’un spor potansiyelini de göstermiş oldular.

Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu’nun başarılı sporcuları ve onları destekleyen Selçuk Sekban gibi öğretmenleri, gençlerin spor alanındaki başarılarını desteklemeye ve geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam edecekler.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.