Yayınlanma:

GİRESUN SANAYİ SİTESİNDEN YÜKSELEN BİR İSİM

Fuat Köse’nin Giresun’a kattığı enerji ve projelerle ilgili beklentiler artıyor.

Giresun ilimizin sanayi sitesinde çalışan iş insanı Fuat Köse, Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan aday adayı olarak ön plana çıkıyor.

Köse, iş dünyasındaki başarılarıyla tanınan bir isim olmanın ötesinde, yerel yönetimdeki deneyim ve vizyonuyla da dikkat çekiyor.

 

Giresun sanayi bölgesinde yıllardır iş dünyasına katkı sağlayan Fuat Köse, ilimizin kalkınması ve yaşam kalitesinin artırılması konusundaki kararlılığıyla adaylık sürecinde öne çıkıyor. Kendisini adaylığa taşıyan motivasyonunun, şehri ve insanlarını daha iyi bir geleceğe taşıma arzusu olduğunu ifade eden Köse, “Giresun’un potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, herkes için daha yaşanabilir bir kent haline getirmek istiyorum” diyor.

 

Fuat Köse’nin belediye başkan aday adaylığı, Giresun da ki iş dünyasının temsilcileri ve vatandaşlar arasında olumlu yankı buluyor. Köse’nin yerel yönetimdeki tecrübesi ve iş dünyasındaki başarısı, Giresun için yeni bir dönemin habercisi olarak görülüyor. Cumhuriyet Halk Partisi içindeki aday adaylık süreci devam ederken, Fuat Köse’nin Giresun’a kattığı enerji ve projelerle ilgili beklentiler artıyor.

 

Gelişmeleri yakından takip edeceğimiz bu süreçte, Fuat Köse’nin Giresun için çıktığı bu yolculuk, ilimizin geleceğine dair umutları da beraberinde getiriyor.

 

Öte yandan 02 Aralık 2023 Cumartesi günü Saat:14.30’da CHP Giresun İl Başkanlığı Parti Binasında tüm halkımızı Basın Toplantısına davet eden Fuat Köse’nin İnteraktif bir ortamda yayın yapan BULANCAK HABER’de canlı yayın yapılarak toplantısı gerçekleştirilecek.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.