GİRESUN SANAYİSPOR TAKIMI TRT TRABZON RADYO’SUNDA CANLI YAYINA KATILDI

16 Kasım 2022 Çarşamba günü Giresun Gemiler çekeğinde 15 Temmuz Stadyumunda TRT Trabzon Radyo program yapımcıları Elif Seferbey ve Serpil Aydemir Giresun Sanayispor Kadın Futbol takım oyuncularını, Kulüp Başkanı ve Takım çalıştırıcısı ile canlı yayın yaptılar.

GİRESUN SANAYİSPOR TAKIMI TRT TRABZON RADYO’SUNDA CANLI YAYINA KATILDI
Yayınlanma: Güncelleme: 591 views

TRT Trabzon Radyosu program yapımcısı Serpil Aydemir ile TRT Trabzon Radyo program yapımcısı Elif Seferbey ve TRT Trabzon Radyosu Teknik Yönetmen Kaan Yıldırım Giresun Sanayispor Kadın Futbol takım oyuncuları ile bir araya geldiler.

 

 

Yapılan program akışını BULANCAK HABER ve bulancakhaber.com.tr Yayın Sahibi Mehmet Yaşar takipçilerimiz adına takip ettik.

 

 

Kulüp Başkanı Fuat Köse ve Takım Antrenörü Caner Akdağ’ı canlı yayın akışında bulancakhaber.com.tr  objektiflerine böyle yansıdılar.

 

 

Canlı yayın sunumu yapan yetkililer ve Sanayispor yetkilileri bulancakhaber.com.tr Yayın sahibi mehmet yaşar ile birlikte Giresun merkez de bulunan BİR NEFES CAFE işletmesine uğrayarak Down Sendromlu çocuklarımızın çalıştığı alana uğrayarak bir çay molası verdiler.

 

 

Daha sonra Program akışında TRT Trabzon radyo ekibi Giresun Görele Çanakçı Kuşköy’den Yılmaz Civelek’i konuk aldılar.

 

 

UNESCO Kültür mirasları arasında olan kuşdilini hayatta tutan kişi ile yapılan program unutulmayacak bir akışta sunuldu.

 

 

Yayın akışını takip ettiğimiz ve gün içinde son olarak da Bulancak’ta ki Amigurumi Sanatı ile uğraşan Saniye Kalyon’un ailesini ziyaret ederek devam etti.

 

 

TRT Trabzon Radyosu program yapımcısı Serpil Aydemir ile TRT Trabzon Radyo program yapımcısı Elif Seferbey ve TRT Trabzon Radyosu Teknik Yönetmen Kaan Yıldırım’ın canlı yayına Bulancak’ta ki Amigurumi Sanatı ile uğraşan Saniye Kalyon’cuyu aldı.

 

 

Baba Muzaffer Akdaş ve oğlu Bulancak Haber Canlı Yayın Giresun Yorumcusu olan Yunus Akdaş ile bir araya gelerek güzel unutulmayacak bir program akışı sundular.

 

 

Bir gün boyunca TRT Trabzon Radyo Yapımcıları ile birlikte olan BULANCAK HABER ve bulancakhaber.com.tr Yayın Sahibi Mehmet Yaşar’ın takip ettiği akışı siz değerli takipçilerimiz adına takip ettik.

Tüm bu çalışmaları yine TRT Radyo Program ekibini TRT Ulaşım Sorumlusu Ömer Yılmaz’ın eşliğinde gerçekleşti.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.