Haber-Foto, Yeşilgiresun 1925 Gazetesi “Gözler Bu İki Vekilde”

ELMAS VE TEMÜR NE DİYECEKLER ?

Haber-Foto, Yeşilgiresun 1925 Gazetesi “Gözler Bu İki Vekilde”
Yayınlanma: Güncelleme: 146 views

Fiskobirlik’in Giresun merkezde genel müdürlük binasının hemen önünde bulanan iki binası ile bu binaların yerleştiği arsaları satma yönündeki girişimi kentte büyük tepki çekerken siyasiler ve sivil toplum kuruluşları da bu yönde açıklamalarda bulunmaya devam ediyorlar.

  • Fiskobirlik’in bina ve arsa satışına yönelik girişimi kamuoyunda büyük tepki uyandırırken  gözler  konu ile ilgili bugüne kadar konuşmayan 2 AK Partili milletvekiline çevrildi.
  • Giresunlular milletvekili Nazım Elmas ile Ali Temur’un yapacağı açıklamaları merakla bekliyor

MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ile CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’in satış kararına büyük tepki gösterdikleri konuda şimdi gözler iktidar kanadına mensup Giresunlu 2 AK Parti Milletvekiline çevrilmiş bulunuyor.

ELMAS VE TEMÜR NE DİYECEKLER ?

Konuya ilişkin bugüne kadar tek açıklamada bulunmayan AK partili 2 vekilin üreticinin malı olan bina ve arsalar konusunda Fiskobirlik Yönetim Kurulu başkanlığını da kendi partilerine mensup Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın yaptığı kurumla ilgili satış konusuna mesafeli bir yaklaşım içerisinde oldukları gözleniyor. Şimdi Giresun’da gözler bu iki AK Partili milletvekiline çevrilmiş bulunuyor.

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.