HALİL İBRAHİM YILMAZ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

ABB Kent Konseyi Genel Kurulu’nda Halil İbrahim Yılmaz Yeniden Başkan Seçildi

HALİL İBRAHİM YILMAZ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Yayınlanma: Güncelleme: 203 views

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin 6. Olağan Genel Kurulu, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya katılan 2450 delegeden 2446’sının oyunu alarak yeniden başkan seçilen Halil İbrahim Yılmaz, güven tazeledi.

Yılmaz’ın liderliğindeki Yürütme Kurulu listesinde 78 isim yer aldı. Özellikle dikkat çeken isimler arasında Giresunlu hemşerilerimizden ADD Genel Saymanı Ecz. Basri Gürsoy ve 23. Dönem Giresun Milletvekili Murat Özkan, Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliklerine seçildi.

ABB Kent Konseyi’nin Onur Kurulu’nda ise önemli isimler yer aldı. Prof. Dr. Mehmet Haberal, SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, Prof. Dr. Ruşen Keleş, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Prof. Dr. İlhan Tekeli ve Doç. Dr. Mustafa Tuna, Onur Kurulu’nda yer alan isimler oldu.

Toplantıda yapılan konuşmalarda, ABB Kent Konseyi’nin Ankara’nın gelişimi için önemli projelere imza atacağı ve halkın katılımıyla daha da güçleneceği vurgulandı. Başkan Halil İbrahim Yılmaz, güven tazelemenin verdiği motivasyonla çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Genel kurul, ABB Kent Konseyi’nin çalışmalarına katkı sağlamak ve Ankara’nın daha yaşanabilir bir kent olması için atılacak adımların değerlendirildiği verimli bir toplantı oldu.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.