İLÇE KAYMAKAMI DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİNİ HEY YERDE GÖSTERİYOR.

Bulancak kaymakamı Ünal Koç ilçe genelinde incelemelerde bulundu.

İLÇE KAYMAKAMI DEVLETİN ŞEFKATLİ ELİNİ HEY YERDE GÖSTERİYOR.
Yayınlanma: Güncelleme: 263 views

Kaymakam Koç, incelemelerle birlikte ziyaretlerde gerçekleştirdi. İlçe genlinde esnaflarımız, okul idarecilerini, özel ve kurumsal iş insanlarını özel ziyaretler gerçekleştirdi.

 

 

 

Özellikle okul idarecileri ziyaretlerinde kaymakamımız Koç, Ortaokul Müdürleri ile öğrencilerimizin sınav sonuçlarını değerlendirdi.

 

 

 

İlçe genelinde Eğitimde Lise Müdürlerimiz ile akademi başarı ve mesleki eğitim değerlendirme toplantıları gerçekleştirdi.

 

 

İlçe genlinde gidilmedik okul bırakmayan Koç, öğretmen ve öğrencilerimizle bizzat bir araya gelerek görüş be bilgi alışverişinde bulundu.

 

 

Özellikle Kaymakamımız Koç, Bulancak esnafımızı ilçe mülki amirleriyle birlikte ziyaret etmesi büyük memnuniyet yarattı. Esnafla bol sohbet ve bol kazançlar diledi.

 

 

 

Bulancak Kaymakamımız Koç, vatandaşla buluşma toplantılarını özellikle Kurum Amirleri ve İl Genel Meclis Üyelerinin katılımı ile yapması ve bu kapsamda aynı şekilde birçok köyde gerçekleştirmesi devletin şefkatli elini uzatması, dinlemesi objektiflere yansıdı.

 

 

Son olarak ilçe genelinde kaymakamımız Koç, Kurum amirleri, siyasi parti ilçe başkanları ve sendika temsilcilerinin katılımı ile ilçe toplantı gösteri yürüyüşü güzergâh değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek her bir yaşanacak olumsuzlukların önüne geçilmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.