İLÇE PROTOKOLÜ TAM KADRO STADYUMDA YERİNİ ALDI

Bulancak İlçe Protokol’ünde yerini alarak büyük destek gösterdikleri görüldü.

İLÇE PROTOKOLÜ TAM KADRO STADYUMDA YERİNİ ALDI
Yayınlanma: Güncelleme: 580 views

25 Şubat 2024 Pazar günü Saat:13.00’da Bulancak İlçe Stadyumu’nda gerçekleşen müsabakada 1926 Bulancakspor, Çayelispor’u 2-0 yenerek büyük başarı elde etti.

Lider Çayelispor ile arasında ki puan farkını 2’ye düşüren 1926 Bulancakspor, İlçe Stadyumunda taraftarlarının da desteğini arkasına alarak galip gelmesini bildi.

Ligde başa baş bir rekabet içinde olan takımlar, taraftarlarına unutulmaz bir mücadele sergilediler. 1926 Bulancakspor ile Çayelispor ’un taraftarları takımlarına desteklerini gösterirken, Bulancak İlçe Protokol’ünde yerini alarak büyük destek gösterdikleri görüldü.

1926 Bulancakspor, Bölgesel Amatör Lig’de ÅŸampiyonluk yolunda evinde çok önemli bir galibiyet alarak ÅŸampiyonluÄŸun en büyük adaylarından biri olduÄŸunu gösterdi.

1926 Bulancakspor ’un gollerini Murat Kara’nın (2) attığı gollerle liderin 37 puanının hemen arkasında 35 puanla ligde 2. sıraya yerleşti.

 

 

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.