Yayınlanma:

IŞIK GEZMİŞ, HUZUR İÇİNDE YAŞAMAK İSTİYORUZ DEDİ.

Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş Görele Çavuşlu beldesinde incelemelerde bulundu. Elvan Işık Gezmiş, Giresun Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesindeki katı atık bertaraf tesisinin önünde çevre halkıyla birlikte sosyal medya alanından..

Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş Görele Çavuşlu beldesinde incelemelerde bulundu.

Elvan Işık Gezmiş, Giresun Görele ilçesine bağlı Çavuşlu beldesindeki katı atık bertaraf tesisinin önünde çevre halkıyla birlikte sosyal medya alanından Facebook sayfasından seslendiği video paylaştı.

Milletvekili, Görele’nin Çavuşlu beldesinde, 10 yıl önce faaliyete geçen ve kentin yanı sıra çevre bölgelerden toplanarak Çavuşlu Katı Atık Bertaraf Tesisi’nde depolanan çöplerden vatandaşların ve çevrenin olumsuz etkililerinden bahsetti.

Bölge ve yöre halkının beldede bulunan çöp tesisine dair tepkilerini dinlediğini ve bu çerçevede Tesis önünde ve tesisten kaynaklı olumsuzlukları bizzat yerinde görerek dile getirdiği videoyu siz değerli takipçilerimizle paylaşıyoruz.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.