Yayınlanma:

KAHRAMAN ÖZTÜRK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU.

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI/SİYASİ İŞLER BAŞKANI SUAT KILIÇ AÇIKLADI.

ÖZTÜRK’ÜN BULANCAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI/SİYASİ İŞLER BAŞKANI SUAT KILIÇ AÇIKLADI.

 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı/Siyasi İşler Başkanı Suat Kılıç partinin Bulancak Belediye Başkan Adayı Kahraman Öztürk’ün olduğunu Bulancak ilçesinde yaptığı ziyaretler esnasında canlı yayın da açıkladı.

 

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı/Siyasi İşler Başkanı Suat Kılıç’ın Bulancak Engelliler Derneği ve Bulancak esnafını ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, Bulancak Belediye Başkan adayımız Kahraman Öztürk dedi.

 

 

BULANCAK HABER canlı yayın akışımızda takip ettiğimiz esnada ilk kez açıklanan ve canlı yayın aracılığı ile durulan Yeniden Refah Partisi Bulancak Belediye Başkan adayının Kahraman Öztürk olduğu belirtildi.

 

 

  1. Dönemde Yeniden Refah Partisi Giresun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bulancak’ın sevilen muhasebecilerinden Kahraman Öztürk’e bu seferde Bulancak Belediye Başkan adaylığı verildi.

 

Bulancak ilçesinin sevilen ve sayılan değerli kimliği, değerli şahsiyeti Kahraman Öztürk’ün önümüzde ki günlerde Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adaylığını kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.