Kamuoyuna, Giresun Valiligi 

Giresun Valiliği

Kamuoyuna, Giresun Valiligi 
Yayınlanma: Güncelleme: 129 views

(#bilgi /23.02.2023) Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenerek kendi imkanlarıyla veya kurumlar aracılığıyla ilimize gelen afetzedeler, Valiliğimiz koordinasyonunda misafir edilmeye devam ediyor.

 

Giresun’da 22.02.2023 tarihi itibarıyla 5731 depremzede vatandaşımız misafir edilmekte. İlimizde misafir edilen 5089 depremzede vatandaşımız; Valiliğimizin koordinasyon sağladığı veya kendi isteği ile tuttuğu evde (akraba, yakını, arkadaşında vs.) kalmakta.

 

642 depremzede vatandaşımız ise Giresun, Bulancak, Çamoluk, Espiye ve Piraziz’de bulunan Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü ile Yeşil Giresun M.T.A.L. Döner Sermaye İşletmesi (Uygulama Oteli), Orman İşletme Misafirhanesi, DSİ 226.Şube Müdürlüğü Misafirhanesi, FİSKOBİRLİK Eğitim ve Sosyal Tesisleri, Aripsas Otel ile Seyyid Vakkas Yurt Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarında misafir edilmekte.

 

İlimizde misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılanacak olup tüm kurum ve kuruluşlarımızla depremzede vatandaşlarımızın acılarını dindirmeye ve yaralarını sarmaya devam edeceğiz.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.