KARADENİZ HER TÜRLÜ GEÇİM KAYNAĞI

Bulancak sonbahar ayında yazdan kalma bir günde Karadeniz cömert ve karşılıksız bereketini sunduğu bulancakhaber.com.tr objektiflerine böyle yansıdı. Karadeniz’den geçinen balıkçılar, zıpkınla avlananlar, olta balıkçılığı yaparak ev ekonomisine katkı sağlayanlar ve..

KARADENİZ HER TÜRLÜ GEÇİM KAYNAĞI
Yayınlanma: Güncelleme: 154 views

Bulancak sonbahar ayında yazdan kalma bir günde Karadeniz cömert ve karşılıksız bereketini sunduğu bulancakhaber.com.tr objektiflerine böyle yansıdı.

Karadeniz’den geçinen balıkçılar, zıpkınla avlananlar, olta balıkçılığı yaparak ev ekonomisine katkı sağlayanlar ve özellikle yağmur ve sel sonrasında da bölge halkının kışlık odununu sağlayan Karadeniz şimdilerde salyangoz avcılığı ile dikkatleri üzerine çekti.

Zıpkınla balık avlayan kişiler bu sefer objektiflerimize salyangoz toplarken yansıdı. Hem hobi, hem de ev ekonomisine ek gelir olarak yapan dalgıçların Karadeniz’in cömert ve bereketinden faydalanıyor.

Bulancak sahil boyunca salyangoz arayan dalgıçlar Bulancak iskelesinde tur atanlar içinde ayrıca seyir ve farklı bir görüntü sundu.

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.