KAYMAKAM DR. YILMAZ, “TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN UMUTLUYUM”

Yılmaz’ın deneyimlerinden ve paylaştığı bilgilerden oldukça etkilendiklerini dile getirirken, Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi yönetimine teşekkür ettiler.

KAYMAKAM DR. YILMAZ, “TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN UMUTLUYUM”
Yayınlanma: Güncelleme: 161 views

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde Kaymakamlık Mesleği anlatıldı.

 

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerine özel bir etkinlik düzenlendi. Konya Meram Kaymakamı Doktor Bayram Yılmaz, fakülte öğrencilerine kaymakamlık mesleğini anlattı ve kendi mesleki tecrübelerini paylaştı. Etkinlikte, gençlerle bir araya gelen kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, Türkiye’nin geleceği için umutlarının arttığını belirterek, iyi yetişmiş, donanımlı ve milli-manevi değerlerle bezenmiş gençlerin ülkenin ve milletin geleceği için önemli bir potansiyel olduğunu vurguladı.

 

Konya Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, öğrencilere mesleklerine ilişkin detaylı bilgiler aktarırken, onların sorularını da cevaplandırdı. Özellikle kaymakamlık mesleğinin gerektirdiği nitelikler, sorumluluklar ve kariyer fırsatları üzerinde duran Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, gençlere mesleklerine hazırlık sürecinde önerilerde bulundu ve motivasyonlarını artırmaya yönelik tavsiyeler verdi.

 

Etkinlik sonunda öğrenciler, Konya Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz’ın deneyimlerinden ve paylaştığı bilgilerden oldukça etkilendiklerini dile getirirken, kendilerine bu fırsatı sunan Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi yönetimine teşekkür ettiler.

 

Bu tür etkinliklerin gençlerin mesleki gelişimine katkı sağladığına inanan öğrenciler, benzer organizasyonların daha sık düzenlenmesi gerektiğini ifade ettiler.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.