KAYMAKAM KOÇ ve BERABERİNDE Kİ HEYET; YAKUP ZERE SANAYİ SİTESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Bulancak’ın sıcak para akışı olan ve birçok bölgeden araç sahiplerinin Bulancak Yakup Zere Sanayi Sitesi’ni tercih ettiği ustaları ilçe kaymakamı Ünal Koç ziyaret etti.

KAYMAKAM KOÇ ve BERABERİNDE Kİ HEYET; YAKUP ZERE SANAYİ SİTESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Yayınlanma: Güncelleme: 1.782 views

Birbirinden değerli ve mesleğinde el alan ve el veren nitelikte olan ustaları ziyaret etmesi objektiflere böyle yansıdı. Bunlardan bir tanesi de “EKİZ OTO ELEKTRİK” İşletme sahibi Hasan Ekiz ile “AKIN OTO” sahibi Yücel Akın , Tuncay Akın kardeşler ve IŞIK OTOMOTİV işletme sahibi Erdal Işık – Ergin Işık’ı  bulancakhaber.com.tr internet gazetesi aracılığı ile siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

 

Bulancak ilçe Kaymakamını ve beraberinde ki heyeti kapılarında karşılayan EKİZ OTO ELEKTRİK, AKIN OTO ve IŞIK OTOMOTİV işletme sahipleri Hasan Ekiz, Yücel-Tuncay Akın ile Erdal-Ergin Işık Bulancak ilçe Kaymakamı Ünal Koç’un ziyaret etmesinin çok önemli olduğunu vurguladılar.

 

 

BULANCAK YAKUP ZERE SANAYİ SİTESİ esnafının ilçe Kaymakamı Ünal Koç ve beraberinde ki  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ersin Erkut , Emniyet Müdürü Bumin Akkaya ziyaret esnasında sanayi esnafına “bol kazançlar dilediler.”

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.