KAYMAKAM ÜNAL KOÇ, HALKIN TAKDİRİNİ ALDI

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç,  Hükümet Konağı önünde 10 yıldan bu yana ayakkabı boyacılığı yaparak ailesinin geçimini sağlayan Lütfi Deniz’e sahip çıktı.

KAYMAKAM ÜNAL KOÇ, HALKIN TAKDİRİNİ ALDI
Yayınlanma: Güncelleme: 294 views

Kendisi ve eşi Gülbeyaz Deniz’inde engelli olduğunu açıklayan Lütfi Deniz, bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a açıklamalarda bulundu.

 

 

Deniz ailesinin tek geçim kaynaklarının engelli maaşı ve hükümet konağı önünde ayakkabı boya sandığı ile kazandığı para olduğunu geçimini bu şekilde sağladığını açıkladı. Lütfi Deniz’in eski, kırık dökük ayakkabı boya sandığını orijinal ayakkabı boya sandığı ile yenileyen ilçe Kaymakamı Ünal Koç, Deniz ailesinde büyük sevinç ve mutluluk yaşattığını öğrenildi.

 

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, engelli ailesinin geçimini sağladığı boya sandığını yenileyerek Hükümet konağı önüne özel olarak girişte kendisine uygun bir yer gösterildiği objektiflerimize yansıdı.

 

 

İlçe Kaymakamı Ünal Koç’un bu hassas davranışından dolayı özellikle hükümet konağı çalışanları ve konağa gelen vatandaşlar tarafından büyük takdir gördüğü belirtildi.

 

 

10 yıldan bu yana hükümet konağı önünde ayakkabı boyayan Lütfi Deniz, yağmurlu soğuk havalarda ailesi ile ilgilendiğini ve üç kız babası olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.