KOOPERATİF BAŞKAN VE YÖNETİMİNDEN BELEDİYE BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çağlayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bulancak Belediye yeni hizmet binasının hizmete başlaması dolaysıyla anlamlı ziyaret. Kooperatif Başkanı Fatih Çağlayan ve..

KOOPERATİF BAŞKAN VE YÖNETİMİNDEN BELEDİYE BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Yayınlanma: Güncelleme: 193 views

Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çağlayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bulancak Belediye yeni hizmet binasının hizmete başlaması dolaysıyla anlamlı ziyaret.

Kooperatif Başkanı Fatih Çağlayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bulancak Belediye Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı yeni hizmet binasında makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaret sonrasında Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın “Yeni Belediye Hizmet Binamıza hayırlı olsun ziyaretine gelen Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çağlayan ve yönetimine teşekkür ediyorum” dediği öğrenildi.

Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çağlayan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bulancak Belediye yeni hizmet binasının mimari yapısını ve konumunu beğendiklerini açıkladılar. Ayrıca Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nın ilçemizde gerçekleşecek olan etkinlik ve programlarda çok önemli bir alan olduğu açıklandı.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.