MEHMET KORKMAZ: YENİ BİR DÖNEMİN BAŞHEKİMİ OLDU

Başarılarının devamını dileyerek kamuoyunu bilgilendirme noktasında her zaman sağlık sektörünün, sizlerin yanınızdayız.

MEHMET KORKMAZ: YENİ BİR DÖNEMİN BAŞHEKİMİ OLDU
Yayınlanma: Güncelleme: 512 views

Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekimliğine Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Korkmaz atandı.

Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin, sağlık hizmetlerinde kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım daha atıldı.

Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Korkmaz, deneyimi ve vizyonuyla yeni bir döneme Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekimliğine atanarak öncülük edecek.

Anestezi Uzmanı Dr.  Korkmaz, uzun yıllar süren sağlık sektöründeki birikimiyle bu önemli göreve atanmış olmanın gururunu yaşıyor. Başta Giresun olmak üzere bölge halkına daha iyi hizmet sunabilmek, sağlık alanında yenilikçi çözümlerle öne çıkmak için kolları sıvayan başhekim, ekip ruhuna vurgu yaparak, birlikte çalışmanın önemini vurgulayarak görevine başladı.

Yeni görevine ilişkin açıklamalarda bulunan Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Korkmaz, “Göreve başladığımız günden itibaren hedefimiz, Giresun halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunmak. Hastanemizi çağdaş standartlara taşıyarak, hasta memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için çaba sarf edeceğiz. Bu süreçte personelimizle birlikte uyum içinde çalışarak, ilimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarına çözüm üreteceğiz” dedi.

Hastane yönetiminin yanı sıra hekimler, sağlık personeli ve diğer çalışanlarla birlikte ortak aklın hâkim olduğu bir sağlık anlayışını benimseyen Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Korkmaz, bu yaklaşımın başarıya ulaşmada kilit rol oynayacağına vurguladı.

Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başhekimliğine atanan Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Korkmaz, ilimizin sağlık sektöründe yaşanacak olumlu değişimlere ve ekibinin, Giresun’a daha sağlıklı ve mutlu bir gelecek sunmak adına göstereceği çabaları yakından takip edeceğiz.

İnternet Gazetemiz “bulancakhaber.com.tr” ve İnteraktif canlı yayın yapan “BULANCAK HABER” İmtiyaz Sahibi Mehmet Yaşar, Başhekim Anestezi Uzmanı Dr. Mehmet Korkmaz’a, “başarılarının devamını dileyerek kamuoyunu bilgilendirme noktasında her zaman sağlık sektörünün, sizlerin yanınızdayız dedi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.