MHP, İLKELERİNİ BENİMSEYEN, ŞAİBESİ OLMAYAN, GİRESUN SEVDALILARI

Giresun MHP’de Müracaatlar yarın başlıyor.

MHP, İLKELERİNİ BENİMSEYEN, ŞAİBESİ OLMAYAN, GİRESUN SEVDALILARI
Yayınlanma: Güncelleme: 101 views

Basın Yayın Medya Organlarında Tanıtım Programından Sorumlu ve aynı zamanda İl Başkan Yardımcısı Cahit Akdoğan’ın yazılı basın açıklamasında bulundu.

Partimizde, 31 mart 2004 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Belediye Başkanı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığı başvuları başladı.

MHP Genel Merkezi konu ile ilgili 9.11.2023 tarih ve 2023/ 05- 375 Sayılı Genelgesini tüm MHP il başkanlarına gönderdi.

Genelgede YSK’nın yayınlamış olduğu 1460 nolu karar  hatırlatılarak, kamu görevlilerinin, il, ilçe teşkilatlarımızın başkan ve yönetim kurulu üyelerinin görevlerinden 1 Aralık 2023 Cuma günü saat 17.00’ye kadar ayrılması gerektiği vurgulandı.

Genelgeye göre , partimize Belediye Başkanı, Belediye Meclisi, ve İl Genel Meclisi üyeliği adaylığı müracaatları 13 Kasım 2023 pazartesi başlayacak olup, 15 Aralık 2023 Cuma günü sona erecektir.

Belediye başkanı aday adayları, Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına şahsen başvurarak, aday adaylığı için başvuru formunu Seçim İşleri Başkanlığında dolduracaklar.

Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelikleri için aday adaylığı müracaatları bağlı bulunulan il ve ilçe teşkilatlarımıza yapılacak.

Partimizin ilkelerini benimseyen ve şaibesi olmayan, mütevazi, bilgili, tecrübeli,  donanımlı ve çalışkan Giresun sevdalılarının  müracaatlarını bekliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.