MUHTAR ADAYI AKKAYA, KAYMAKAMLIK MAKAMINDA

Muhtara adayı Akkaya, Kaymakamlık ziyaretini Bulancak Firuze Balık Sahibi, İş İnsanı Şaban Korkmaz ile birlikte gerçekleştirdi.

MUHTAR ADAYI AKKAYA, KAYMAKAMLIK MAKAMINDA
Yayınlanma: Güncelleme: 816 views

Bulancak İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Akkaya Bulancak Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret etti.

 

Muhtar adaylığı açıkladığı günden bu güne sürekli çalışma ve ziyaretlerini birbiri ardına gerçekleştiren Akkaya AVM Yönetim Kurulu üyesi Ümit Akkaya, bulancakhaber.com.tr İnternet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a açıklamalarda bulundu.

 

İhsaniye Mahalle Muhtar adayı Ümit Akkaya ilçemizin idealist ve vizyon sahibi Kaymakamı Ünal Koç’u makamında ziyaret ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiğini objektiflere böyle yansıdı. Muhtara adayı Akkaya, Kaymakamlık ziyaretini Bulancak Firuze Balık Sahibi, İş İnsanı Şaban Korkmaz ile birlikte gerçekleştirdi.

 

Bölgemizde iş istihdamıma yönelik olarak bacasız sanayi olarak adlandırılan ve bölgemizin lezzet durağı olarak gösterilen Firuze Balık Sahibi, İş İnsanı Şaban Korkmaz ile birlikte ziyaret etmesi kaymakam Ünal Koç’u mutlu ettiği görüldü.

 

İhsaniye Mahalle Muhtar adayı Ümit Akkaya İlçe Kaymakamı Koç’a Mahallesi ile ilgili projelerini ve yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

 

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığı görülen ve İş İnsanı Şaban Korkmaz ve İhsaniye Mahalle Muhtar Adayı Ümit Akkaya’ya teşekkür ederek başarılar dileyen İlçe Kaymakamı Ünal Koç,  ziyaretin anlamlı ve bir o kadar da önemli olduğunu belirterek “BAŞARILAR DİLEDİĞİ” öğrenildi.

 

Öte yandan Bulancak İhsaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Akkaya ve Firuze Balık İşletme sahibi İş İnsanı Korkmaz, kendilerine gösterilen ilgi ve alakan dolayı İnternet gazetemiz aracılığı ile bir kez daha Bulancak İlçe Kaymakamı Ünal Koç’a teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.