NEZAKETSİZLİĞİN BU KADARI SAYGISIZLIKTIR.

“O MAKAM SİZİN DEĞİL, BULANCAK HALKININ!”

NEZAKETSİZLİĞİN BU KADARI SAYGISIZLIKTIR.
Yayınlanma: Güncelleme: 476 views

CHP Bulancak İlçe Başkanı Yakup Karakaya, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan 4 Mart Pazartesi Günü’ne randevu aldıklarını ama Başkan Yakar’ın ziyaret günü makamında olmadığını belirterek açıklamalarda bulundu.

Başkan Karakaya, “1 Mart Cuma Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı arayarak ziyaretine gitmek istediğimizi belirttik ve bize 4 Mart Pazartesi saat 11.00 randevu verdi.” dedi.

RECEP YAKAR SÖZ VERDİ,

MAKAMDAN KAÇTI!

“Anlaştığımız gün ve saatte Belediye Başkan Adayımız Necmi Sıbıç ve Belediye Meclis Üyelerimizle belediyeye gittiğimizde bizi kapıda sekreter karşıladı, Başkan Yakar’ın belediyede olmadığını söyleyerek, “Sizi ben ağırlayayım.” dedi.

Biz çalışanları selamlayıp, kolaylıklar dileyerek belediyeden ayrıldık.”

O MAKAM SİZİN DEĞİL,

BULANCAK HALKININ!

“Sayın Recep Yakar, şimdi soruyorum: Bu nasıl bir davranıştır?

Acil bir işiniz varsa arar söylersiniz. Nezaketsizliğin bu kadarı saygısızlıktır. O makam sizin değil, Bulancak halkınındır, özel mekanınız olsa zaten gelmezdik, biz Bulancak halkı adına makamı ziyaret etmek istemiştik. Bir kez daha kendinize yakışanı yaptınız. İyi ki artık  gidiyorsunuz. En azından bu bizler için iyi bir teselli.”

BİZDEN ÖTE İLÇE

HALKINA SAYGISIZLIK YAPTINIZ!

“Yaptığınız bu davranış bizlerin ötesinde Bulancak halkına yaptığınız bir saygısızlıktır. Giderayak Bulancak tarihine adınız böyle yazdırmış oldunuz. Bu halk bunu unutmaz!”

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.