ÖNCE OTURMA ALANLARINI YAPIN  

Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından 1. ve 2. Etap bisiklet yolu ve yürüyüş yolu adı altında yapılan projenin halkı düşünmeden yapılan bir çalışma olarak objektiflerimize yansıdı.   Bulancak sahilinin ve bir..

ÖNCE OTURMA ALANLARINI YAPIN  
Yayınlanma: Güncelleme: 224 views

Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından 1. ve 2. Etap bisiklet yolu ve yürüyüş yolu adı altında yapılan projenin halkı düşünmeden yapılan bir çalışma olarak objektiflerimize yansıdı.

 

Bulancak sahilinin ve bir zamanlar o dönemin T.C Başbakan’ı Recep Tayyip Erdoğan’ın değimi ile “BİR CİVİ DAHİ ÇAKILMAYACAK” sözlerine inat adeta gelir getiren yerler olarak tekelleştirildi.

 

 

 

 

Şimdilerde ise birkaç tane kalan ve halkın oturduğu oturma alanlarının tamamının kaldırıldığı sözde yürüyüş ve bisiklet yolu olarak projelendirilen alanların derhal oturma gurupları ile projelendirilerek yenilenmesi gerekmektedir.  Halka ve hakka hizmet ancak bölge insanını sosyalleşmesini ve Karadeniz ile buluşmasını sağlayarak sunabilirsiniz.

 

 

Biz sizden bu çalışmalarda sadece yürüyüş ve bisiklet yolu olarak bizlere bu projeleri sunmanızı istemiyoruz. Yazılarınızda bahsettiğiniz oturma alanlarını projenizin neresinde olduğunu gösteren sunumlar bekliyoruz. Bu bütünlüğü göstermediğiniz takdirde bu çalışma sadece yürüyüş ve bisiklet yolu olarak beton çalışması düşüncesinde algılanacaktır.  

 

 

İnternet gazetemiz “bulancakhaber.com.tr” hafta sonu sahilde yürüyüşüz esnasında bölge kalkının önce oturma alanlarını yapılmasını beklediğine tanık oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.