Yayınlanma:

ÖZEN KIRTASİYE ’DE HER BOY TÜRK BAYRAĞI VAR

Yurt genelinde başlatılan Türk Bayrağını İş yerinize ve Evinize asarak 100. Yıl coşkusuna sizde katılabilirsiniz.

Bu kapsamda tek yapmanız gereken Bulancak Özel Kırtasiye ’de Türk Bayrağının her boyunu bulabileceğiniz bir köşe hazırlandı.

Evinize, iş yerinize kamu kurum ve kuruluşlarına, STK istediğiniz ölçüde Bayrak sevginizi yaşayabileceğiniz sunum hazırlandı.

BULANCAK HABER olarak böylesi bir çalışmayı canlı yayın yaparak halkımıza duyurmanın mutluluğu içindeyiz. Özen Kitap Kırtasiye Müdürü Cemal Sevinç ile bir haber tadında bir sunum hazırladık. Bu esnada Bulancak İhsaniye Mahalle Muhtarı Engin Güner ve eşi Nesrin Güner’in yayınımızı canlı olduğunu görür görmez Özen Kitabevi’ne gelmeleri, her ne kadar yayına yetişemeseler de bu günün hatırası olarak birlikte fotoğraf çektirerek coşkumuza ortak olmaları bizleri oldukça mutlu etmiştir.

Ayrıca Barbaros İlkokulu Ana sınıfı öğrencilerinin Özen Kırtasiye mağazası önünde günün hatırası olarak objektiflerimizin karşısına geçmesi bizleri son derece heyecanlandırmıştır.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.