Yayınlanma:

 PEŞKEŞ ÇEKME’YE 20 BİN TL MANEVİ TAZMİNAT

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli tarafından mahkemeye verilen Abdulkadir Eroğlu’nun mahkemesi ileri ki bir tarihe atıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli tarafından mahkemeye verilen Abdulkadir Eroğlu’nun mahkemesi ileri ki bir tarihe atıldı.

06 TEMMUZ 2023 Perşembe günü saat:13.50’de Giresun Asliye Hukuk Mahkemesi önünde, duruşma incesinde ve sonrasında BULANCAK HABER sosyal medya ekranlarına konuşan Giresun İyi parti eski İl başkanı Abdulkadir Eroğlu canlı yayında duruşma öncesinde seslendi.

Giresun Organize Sanayi Bölgesindeki 14 dönümlük spor sahasının Nurettin Canikli’ye yakın bir şirkete “PEŞKEŞ” çekildi dedi.

Giresun Organize Sanayi Bölgesindeki 14 dönümlük spor sahasının 3,9 Milyon TL gibi ucuz bir fiyata satılmasıyla ilgili İyi parti eski Giresun İl Başkanı Abdulkadir Eroğlu canlı yayında duruşma öncesinde ve sonrasında açıklamalarda bulundu.

Eroğlu, “İYİ Parti Giresun İl Başkanı olduğu dönemde Canikli’ye yakın bir şirkete “peşkeş” çekildiğini ifade etmesi üzerine; ucuza verme anlamına gelen “PEŞKEŞ ÇEKME” nin hakaret olduğu iddiası ile Canikli tarafından 20 Bin TL manevi tazminat istediğiyle mahkemeye verildiği öğrenildi.

Bugün 06 TEMMUZ 2023 Perşembe günü Saat:13.50 sıralarında görülen duruşmada tanıkların dinlenmesi için mahkemenin 2 KASIM 2023 tarihine ertelenmesine karar verildi.

Duruşma salonuna İYİ Parti Giresun İl Başkanı İsmail Bektaşoğlu ile çok sayıda partililer Eroğlu’nu yalnız bırakmadılar.

Sosyal medya İnternet gazetesi BULANCAK HABER canlı yayın yaptığı zaman diliminde İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr ise yazılı bir haber sundu.

 

 

BULANCAK HABER: DURUŞMAYA GİRERKEN CANLI YAYIN;

  https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=819277183159521

 

BULANCAK HABER: DURUŞMADAN ÇIKTIKTAN SONRA CANLI YAYIN;

 https://www.facebook.com/bulancakhaber.com.tr/videos/7197780790248307

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.