Yayınlanma:

PİRAZİZ İLK FESTİVAL ATEŞİNİ YAKTI

Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

  1. Giresun Piraziz Gastronomi ve Turizm Platformu Kurucusu Cansel Gülenç’in organize ettiği ” Kültürümüz ve Yerel Lezzetlerimiz Piraziz’de buluşuyor” etkinliği 18 Kasım 2023 Cumartesi günü gerçekleşti.

Bölgemizin ve Piraziz ilçemizin endemik bitki türü zenginliği ve zengin mutfağını, kıymetli gastronomi şeflerinin katılımıyla tamamlandı.

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun da katıldığı ve misafirlerin birbirinden lezzetli ürünleri tattığı, turizm konulu stantların açıldığı festival güzel bir şekilde tamamlandı.

 

Festival’in bir gün öncesinde Sosyal Medya alanında canlı yayın yapan BULANCAK HABER eşliğinde gerçekleşen bu güzel program ile festival öncesinde buluşan Piraziz Gastronomi ve Turizm Derneği Kurucu Başkanı Cansel Gülenç, Eğitim Şefleri Bülbül Karakaş ve Filiz Gökdemir ve beraberinde ki ekip ile güzel tadımlık bir sunum hazırlayacaklarını belirtmişlerdi. Ayrıca festivalin ve programın sunuculuğunu yapan meslektaşımız, Bizim Piraziz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Rota TV. İmtiyaz Sahibi, Ayrıca Anadolu Gazeteciler Platformu Genel Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Başkanı Nur Kılıç tarafından yapılan ve ilk olan festival bu şekilde tamamlandı.

 

facebook izlemek için :

https://www.facebook.com/bulancakhaber.com.tr/videos/2509483099232589

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.