PİRAZİZLİ ENVER YÜCEL ve MEHMET AYDIN 

Piraziz Mehmet Aydın ve Enver Yücel ile ONUR’u ve GURUR’u yaşıyor.

PİRAZİZLİ ENVER YÜCEL ve MEHMET AYDIN 
Yayınlanma: Güncelleme: 169 views

Piraziz Enver Yücel ve Mehmet Aydın ile ONUR’u ve GURUR’u yaşıyor.

 

Turizm sektöründe Mısır’da Şarm Elşeyh Otellerinin Genel Müdürlüğüne Giresun’un yetiştirdiği Pirazizli profesyonel bir yönetici ve değer Mehmet Aydın’a teslim edildi.

 

 

Öte yandan her zaman başarılarıyla gündemde olan, eğitim camiasında Türkiye’yi hem yurt içinde hem yurt dışında 1 numaralı ismi  ve aynı şekilde turizm sektöründe iline bölgesine yatırımlar kazandıran Enver Yücel oldu.

Türkiye’nin en prestijli liderleri özel araştırması kapsamında, Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, ‘tek eğitimci olarak “Evrensel 50 İş İnsanı” listesinde yer aldı.

 

Enver Yücel ile Mehmet Aydın’ın Giresunlu ve  her iki  insanin Pirazizli olması sektöründe profesyonel değerli iş insanı  olması ONUR’u ve GURUR’u aynı anda yaşattı.

 

Sosyal medya alanında interaktif bir şekilde yayın yapan BULANCAK HABER ve İnternet Gazetesi bulancakhaber.com.tr yayın sahibi Mehmet Yaşar iki değerli, personel iş insanları Pirazizli Enver Yücel ve Mehmet Aydın’ı tebrik etti. Her iki değer ile gurur duyduğunu belirtti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.