PROF. DR. NAZIM ELMAS, MEHMET YAŞAR’IN CANLI YAYIN KONUĞU OLACAK

E-DERGİ “İLK SAYIMIZLA MERHABA DEDİK”

PROF. DR. NAZIM ELMAS, MEHMET YAŞAR’IN CANLI YAYIN KONUĞU OLACAK
Yayınlanma: Güncelleme: 219 views

Türkiye Yazarlar Birliği Giresun Şube Başkanı Nazım Elmas, 07 Mart 2023 Salı günü saat:18.00’da sosyal medya alanında interaktif bir şekilde canlı yayın yapan BULANCAK HABER’in konuğu olacak.

 

 

İnternet Gazetesi bulancakhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda BULANCAK HABER canlı yayın Moderatörü Mehmet Yaşar, Giresun İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım Elmas’ı makamında ziyaret etti.

 

 

Giresun İletişim Fakültesi Dekanı ve aynı zaman da Türkiye Yazarlar Birliği Giresun Şube Başkanı Nazım Elmas’ı E-DERGİ “İLK SAYIMIZLA MERHABA DEDİK” hakkında bilgi almak ve kendisini bu konuda canlı yayına davet etmek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

 

Giresun genelinde Türkiye Yazarlar Birliği Giresun Şube olarak birçok etkinlikler gerçekleştirmiş ve E-DERGİ “İLK SAYIMIZLA MERHABA DEDİK”  “VEYA” başlıklı derginin ilk sayısının tanıtımı yapmak üzere Mehmet Yaşar, Nazım Elmas’ı canlı yayına davet etti. Bu daveti kabul eden Prof. Dr. Nazım Elmas, 07 Mart 2023 Salı günü saat:18.00’da sosyal medya alanında interaktif bir şekilde canlı yayın yapan BULANCAK HABER’in konuğu olacağını memnuniyetle kabul etti.

 

 

Öte yandan bu özel buluşmada Mehmet Yaşar’ın eşi Sosyolog Arzu Yaşar’da eşlik etti. Giresun Üniversitesi Yüksek Lisan yapacak olan Arzu Yaşar’a Giresun İletişim Fakültesi Dekanı ve aynı zaman da Türkiye Yazarlar Birliği Giresun Şube Başkanı Nazım Elmas birbirinden değerli kendi yazdığı bir kitabını imzaladı.

 

 

Giresun İletişim Fakültesi Dekanı Nazım Elmas, günün önemine binaen imzaladığı kitabı Sosyolog Arzu Yaşar’a hediye ettiği objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.