SAHİLPARK TEMMUZ SONUNA YETİŞECEK

Halkımızın yeni ve güzel bir sosyal alana kavuşması için sahil parkımızı birçok ihtiyaca cevap verecek şekilde düzenleyip bitireceğiz

SAHİLPARK TEMMUZ SONUNA YETİŞECEK
Yayınlanma: Güncelleme: 77 views

Bulancak Belediyesi tarafından Gazi Ortaokulu karşısında yapımı devam eden Sahil park ve Fuar alanındaki çalışmalar Pazar mesaisiyle devam etti.

Sahil parkta son betonlama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, betonlama çalışmalarına nezaret ederek, tüm işlemlerin Temmuz sonuna kadar bitirilerek, 30 Temmuzda açılış yapılması talimatı verdi. Başkan Sıbıç, “Halkımızın yeni ve güzel bir sosyal alana kavuşması için sahil parkımızı birçok ihtiyaca cevap verecek şekilde düzenleyip bitireceğiz. Yine sahil parkımızın devamı olan fuar ve etkinlik alanımızı da tamamlıyoruz. İnşallah 30 Temmuz günü de güzel bir açılışla bu alanı Bulancak’a kazandırmış olacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Sahil park betonlama ve fuar alanı kilit parke döşeme işlerinin bir iki gün içinde tamamlanarak, devamında peyzaj çalışmalarına geçileceği belirtildi.

Başkan Sıbıç’ı, Belediye Başkan Yardımcısı İdris Çiçek’ de eşlik ederek, çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.