Yayınlanma:

SANAT ABİDESİ- ŞAİR ve BESTEKAR ÜSTAD AHMET KAÇAR

Sosyal medya alanında Ümran Haliloğlu Turgut’un kaleme aldığı yazısını ilk ke bu şekilde duyurmuştu.

Değerlerimizin gün ışına sunulması için mücadele veren ve bu mücadelesini tanıtım töreni ile taçlandırmak isteyen Ümran Haliloğlu Turgut’tan şaheser bir çalışma.

 

 

Ümran Haliloğlu Turgut’un uzun zamandan beri büyük bir emek, titizlik ve özveriyle kaleme aldığı kitap tanıtımı yapacak olması büyük heyecan yarattı.

 

 

Şehrimizin, kentimizin sanat abidesi şair ve bestekâr üstat Ahmet Kaçar ve eserleri ile ilgili kitabının tanıtım töreni 17 Haziran 2023 Cumartesi günü Saat: 14.30 ile 19.00 arasında Can Akengin Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

 

 

Bu güzel ve bir o kadarda değerlerimize sahip çıkmak ve tanıtmak için yapılan bu özel, güzel etkinliğe tüm dostlarımız ve Giresun’un sanatsever halkı davetlidir sözlerini vurgulayan Ümran Haliloğlu Turgut’u tebrik ediyoruz.

 

 

Sosyal medya alanında İnteraktif bir şekilde canlı yayın yapan BULANCAK HABER ve aynı şekilde İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr olarak öncesinde ve açılış günü Ümran Haliloğlu Turgut’un programını canlı yayında siz değerli takipçilerimizle paylaşacağımız belirtiriz.

 

 

Sosyal medya alanında Ümran Haliloğlu Turgut’un kaleme aldığı yazısını ilk ke bu şekilde duyurmuştu.

“11 Mayıs 2018 tarihinde ebediyete uğurladığımız ,”Şair Ahmet Kaçar, doğup büyüdüğü, yaşayıp var olduğu, eserlerini vücuda getirdiği, kültüründen ve geleneğinden her zerresine kadar beslendiği ve neticede yeniden toprağına karıştığı bir Giresun “. Böylesi bir münevverin hayatı, eserleri hakkında uzun yıllar üzerinde çalışarak hazırladığım kitap Kriter Yayınevi’nden çok yakında çıkacaktır. Ölümünün beşinci yılında şairimizin eserleri ve hayatı hakkındaki bu çalışmayı kentimiz kültür kitaplığına kazandırabilmenin onuruyla; kendisini saygı, sevgi ve özlemle anıyorum”

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.