Yayınlanma:

SAVAŞ GAZETESİ’NDEN,  ADINA YAKIŞIR DESTEK

Giresun Bulancak Pazarsuyu Yıldız Spor Kulüp Başkanı ve Savaş Gazetesi İmtiyaz sahibi Osman Kıroğlu’nu Basın Meslektaşları Yaşar ve Ünye yalnız bırakmadı.

Geçen aylarda Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü yeni ismiyle bir açıklama yapmış “2022 – 2023 futbol sezonunda 1. Amatör kümede Pazarsuyu Yıldız Spor Kulübü olarak mücadele edeceğimizi tüm futbol severlere duyuruyoruz. Sezonun fair play içerisinde geçmesini umuyor, tüm takımlara başarılar diliyoruz”  açıklamasında bulunan takımın Kulüp Başkanı aynı zamanda Savaş Gazetesi İmtiyaz sahibi Osman Kıroğlu’nu, Gazeteci meslektaşları hafta sonu maçını izlemek üzere Piraziz İlçe Stadyumuna giden Mehmet Yaşar ve İbrahim Ünye objektiflerimize yansıdı.

 

Bu güzel ve heyecanlı maçı izlemek ve aynı zamanda Yıldız Spor Kulüp Başkanı, Savaş Gazetesi İmtiyaz sahibi Osman Kıroğlu’na destek olmak adına buluşan Yaşar Canlı Yayın gerçekleştirdi.

 

Sosyal Medya alanında canlı yayın yapan BULANCAK HABER-İnternet Gazetesi bulancakhaber.com.tr Yayın Sahibi Mehmet Yaşar ile Yeşil Karadeniz TV Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ünye, Yıldız Spor ’un Kulüp Başkanı ve ayrıca forma sponsoru olan Kıroğlu’nun spora desteklerinden dolayı takdir ettiler.

 

 

SAVAŞ GAZETESİ İmtiyaz sahibi ve Kulüp Başkanı olan Osman Kıroğlu Pazarsuyu Köyü’nün öz çocuklarının  takımının yönetmeninde, taraftarlığında ve çocuklarının da sporcu olduğunu açıklayan Kulüp Yöneticilerinden olan İş İnsanı Yavuz Selim Demir, ile İbrahim Çorüt  birlikte maçı izleyen Yaşar ve Ünye’nın desteklerinin kendilerini mutlu ettiğini açıkladılar.

 

 

Öte yandan Canlı Yayın yapan BULANCAK HABER  bu güzel insanlarla devre arasında sunum gerçekleştirdi. Bu güzel hafta sonu Piraziz İlçe Stadyumu’nda gerçekleşen, dayanışma niteliği taşıyan görüntü ve haberimizi siz değerli takipçilerimizin beğenisine sunuyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.