ŞEHİT MEHMET AYBAR LİSESİ’NE DEPREME DAYANIKLI-GÜÇLENDİRME YAPILACAK 

Daha sağlıklı ve depreme dayanıklı güçlendirme çalışması nedeniyle ilçemiz ki, Bulancak Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi boşaltılarak adı geçen 2 farklı okullara taşınacak.

ŞEHİT MEHMET AYBAR LİSESİ’NE DEPREME DAYANIKLI-GÜÇLENDİRME YAPILACAK 
Yayınlanma: Güncelleme: 296 views

Ülkemizde yaşanan depremlerin ardından Giresun Bulancak’ta depreme dayanıklı hale getirilmek üzere T.C. Milli Eğitim Bakanlığına Giresun/Bulancak Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi’nde güçlendirme karar aldı.

 

 

Buna bağlı olarak edinilen bilgiler ışığında 2023-2024 Eğitim ve öğretim yılında Bulancak Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi, ilçede bulunan Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1. ve 2. Sınıfların okutulması,

 

 

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ise 3. ve 4. sınıfların okutulmasına kararı alınmıştır.

 

 

Daha sağlıklı ve depreme dayanıklı güçlendirme çalışması nedeniyle ilçemiz ki, Bulancak Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi boşaltılarak adı geçen 2 farklı okullara taşınacağı ve geçici olarak burada eğitim ve öğretim göreceği öğrenilmiştir.

 

 

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde güçlendirme işleminin bitmesinin ardından yapılacak olan incelemeyle yeniden öğrencilerimiz Bulancak Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi’nde eğitime açılacağı ve okullarında devam edeceği öğrenildi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.