SPORLA GELEN AKADEMİK BAŞARI

Başarının kahramanı Günay CERİT.

SPORLA GELEN AKADEMİK BAŞARI
Yayınlanma: Güncelleme: 174 views

Bulancak Cumhuriyet İlköğretim’den Şırnak Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na Doktoralı Eğitim Görevlisi olarak uzanan başarılarla dolu bir eğitim yolculuğu.

Başarının kahramanı Günay CERİT.

Bulancak Cumhuriyet İlköğretim’de 4. ve 5. sınıflarda basketbol ile başladığı spor yolculuğu 6. 7. 8. sınıflarda voleybol ile kazanılan il şampiyonlukları, akabinde eski BATEM Müdürü Süleyman ÖZTÜRK’ün destekleri ile Beden Eğitimi Öğretmeni Salih SEZGİ kız voleybol takımı oluşturdular, bu takımda pasörlük görevi üstlenen Günay CERİT mezun olana kadar her yıl il şampiyonluğu ve Türkiye yarı finalleri başarısı gösterdiler. Giresun’da kulüpler ve okullar düzeyinde en uzun süre aralıksız şampiyon olma başarısı gösterdiler. Günay CERİT Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü okul 2.’si olarak başarılarına devam etti. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde yüksek lisans bunu takiben doktora eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayarak Şırnak Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na Doktoralı Eğitim Görevlisi olarak atandı.

Sporun bir öğrencinin yaşamında ne derece önemli olduğunu Günay hocamız bizlere çok güzel bir örnek olarak gösterdi. Günay hocamıza bundan sonraki eğitim hayatında Bulancaklılar olarak üstün başarılar diliyoruz.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.