TEHLİKENİN VE OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇTİLER

DAYATILAN DEĞİL YAŞATILAN BİR İLÇE İSTİYORUZ

TEHLİKENİN VE OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇTİLER
Yayınlanma: Güncelleme: 370 views

Bulancak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda ki tehlike arz eden Otopark girişi ve çıkışı etrafı ferforjelerle güvenlik alınıyor.

 

 

Olması gereken fakat en son olarak düşünülen otopark giriş ve çıkış etrafının güvenliği alınarak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan çalışma başlatıldı. Geçen hafta Canlı yayın da konu olarak dile getirdiğimiz ve Bulancaklı duyarlı vatandaşların haber yapmamızı istediği konu üzerine çalışma başlatıldı.

 

 

Haber yapmadan da gerekenlerin yapılması için BULANCAK HABER sosyal medya alanında canlı yayında Cumhuriyet Meydanı’nda ki tehlikeyi anlattığımız alanın etrafı ferforje demir ile güvenliği alınıyor.

 

 

 

DAYATILAN DEĞİL YAŞATILAN BİR İLÇE İSTİYORUZ.

 

Bu konuda da yaşadığımız ilçemizde basın mensubu olarak yanlışlıkları kamuoyu adına dile getirdiğimiz ve yetkililerin bu konuda çalışma yapması bizleri de son derece mutlu etmiştir.

 

 

Aynı şekilde kamuoyu adına sahil yolunda yapılan bisiklet ve yürüyüş yolunun çok güzel olduğunu fakat belirli aralıkta çeşme, umumi tuvalet ve oturma bankları, çöp kutularının modern ve çevreye uyumlu bir şekilde tamamlanmasını diliyoruz.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.