TEŞEKKÜR EDERİZ YADİGÂR PATAR

1970 yılından bu yana yaya yollarının üstündeki tüm çeşmelerin bakımını ve onarımını yapıyor.

TEŞEKKÜR EDERİZ YADİGÂR PATAR
Yayınlanma: Güncelleme: 378 views

Bulancak ilçesinin sevilen sayılan değerli büyüğü Yadigâr Patar’ın yayla yolu üzerinde elinin değmediği ve onarmadığı çeşme kalmadığını öğrenildi.

Yadigâr Patar yaşına inat halen yayla yolunda gördüğü veya kendisine dostlarının ilettiği zamanda çeşmelerin onarımı için yola çıktı görüldü.  Tamamen kendi öz kaynaklarıyla ve hiç erinmeden sorun olan bölgeye giderek bu zaman kadar sürekli olarak yaptığı yayla yolu üzerinde ki çeşmelerin bakımını sevkle yaptığını söyledi.

 

 

Patar, “1970’ten bu yana yayladaki bozuk su borularını çeşmelerini hepsini tamirini yapıyorum.  Yayla yolu üzerinde ki çeşmelerin hatta su oluklarının hepsinde emeğim vardır.  Her zaman yaylaya çıkarak ve oraları gezerken gördüğüm sorunu o anda yanında ki malzemelerle yapabiliyorsa hemen müdahale ederim.  Şayet malzemem yeterli değilse bir sonra ki gün mutlaka tamir için yola çıkarım” dedi.

 

 

 

İnternet Gazetemiz bulancakhaber.com.tr objektiflerine yansıyan görüntüde, Patar önceden tespit ettiği yayla yolu üzerinde ki çeşme için hazırladığı su borularını ve malzemesini evinin önünde emektar arabasıyla birlikte ve evinin hemen önünde ki park alanında 1. kattan kendisini izleyen eşi Arife ve 3. kattan kendisini izleyen yengesi Suzan Patar’ın dualarıyla yolculuğa ve güne başladığı yansıdı.

 

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.