TOPLUMUN TEMEL TAŞLARI, KADIN VE ÇOCUK KOORDİNASYON TOPLANTISI

Kaymakamımız Ünal Koç’un liderliğindeki “kadın ve çocuk koordinasyon toplantısı” ilçemizin geleceğe yönelik aydınlık ve adil bir vizyonla ilerlemesine katkı sağladığı vurgulanmıştır.

TOPLUMUN TEMEL TAŞLARI, KADIN VE ÇOCUK KOORDİNASYON TOPLANTISI
Yayınlanma: Güncelleme: 257 views

Bulancak kaymakamı Ünal Koç’un liderliğinde gerçekleşen Kadın ve Çocuk Koordinasyon Toplantısı, ilçemizin sosyal dokusuna önemli bir katkı sağladı.

Bulancak’ta gerçekleşen bu toplantı, paydaş kurumlarımızın bir araya gelerek kadın ve çocukların hakları, korunmaları ve toplum içindeki yerleri konusundaki işbirliğini güçlendirdi. Toplantıda vurgulanan stratejiler, ilçemizdeki kadın ve çocukların yaşam kalitesini artırmaya yönelik somut adımları ortaya koyuyor.

Kadınlarımızın güçlenmesi, eğitimi ve istihdam imkanlarının artırılmasıyla ilgili alınan kararlar, toplumun genel refahına olumlu bir etki yapacak. Aynı zamanda, çocuklarımızın güvenliği ve eğitimine verilen önem, geleceğimizi şekillendirecek temel bir unsurdur.

İlçemizde yapılan toplantıda Kaymakam Ünal Koç’un yaptığı açıklama da ise, “belirlenen stratejilerin uygulanması, ilçemizin sosyal sorumluluk alanında öncü bir konumda olmasına katkı sağlayacaktır. Unutulmamalıdır ki, toplumun güçlü bir şekilde ilerlemesi, kadınlarımızın ve çocuklarımızın refahıyla doğrudan ilişkilidir. Bu önemli toplantı, ilçemizin birlikte daha güçlü ve adil bir toplum olma yolundaki kararlılığını simgeliyor” dedi.

Bulancak ilçesinde gerçekleşen, Kaymakamımız Ünal Koç’un liderliğindeki “kadın ve çocuk koordinasyon toplantısı” ilçemizin geleceğe yönelik aydınlık ve adil bir vizyonla ilerlemesine katkı sağladığı vurgulanmıştır.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.